VISSZAJELZÉSEK

 
2022.09.03 Nia és Bence
“Dittáékat az esküvő kiállításon ismertük meg, ott iratkoztunk fel hozzájuk, hogy részletesebben meg tudjuk beszélni az elképzelésünket a szeptemberi esküvőnkre. Nagyon tetszett, hogy nem csak dekorral, de grafikával is foglalkoznak. Nem kellett ezért is még plusz köröket menni, plusz igényes, szép és harmonikus volt mind a dekor, mind a grafika. Mindent meg tudtunk beszélni, mindenről kaptunk képet, hogy ők hogyan gondolják, hogy ez így nekünk tetszik-e! 😊 A helyszín bejárásnál még adódtak apróságok, amiket mindenképpen szerettünk volna, de ezzel sem volt semmi probléma. Minden úgy volt, ahogy elterveztük. Nagyon hálásak vagyunk nekik, mert tökéletes munkát végeztek! 😊😍 Köszönjük, ❤️"


2023.09.02. Noémi és Brandon
“Dittát az esküvő szervezőnk, Barbara ajánlotta. És milyen hálásak vagyunk érte! A dekoráció gyönyörű volt mindenhol, ahova csak néztem. A virágok gyönyörűek, frissek. Nagyon jól bírták. A színeket Ditta és a csapat fantasztikusan válogatta össze, álmodni sem lehet ilyen harmóniát! Az esküvő napján korán megérkeztek és már reggel szorgoskodtak hogy időben kész legyen minden. Be-be néztem a terembe és csak ámultam ahogy óráról órára minden egyre nagyobb pompában ragyogott, miközben a lányok jókedvűen dolgoztak. Ditta egy “utolsó pillanat” kérést is teljesített - megkértem hogy keretezzen be egy képet a papámról aki már nem él, hogy ő is ott lehessen a mamával. Ezt szó nélkül, mosollyal az arcán megtette, és meg a tetejében azt mondta, nászajándékba megkapjuk 🥺 Nagyon szívmelengető volt. Persze a könnyek sem maradtak el…

Ha több dekoros közül kell választanod, ne is gondolkodj tovább, “Ő az igazi”! 😃”


2023.07.02. Jenni és Tomi
“Ditta és csapata felelt az esküvőnk grafikájáért és a dekorációjáért, ami kétségkívül a legjobb döntésünk volt. Kétszeri online beszélgetésünk után, pontosan tudta, és ismerte, hogy mi az elképzelésünk. Tudtuk, hogy maximálisan megalkotja majd álmaink esküvői díszítését, viszont ami akkor fogadott, amikor az esküvő napján a helyszínre kiértünk, arra egész egyszerűen szavak nincsenek. Nem csak minket, hanem a násznép többi tagját is lenyűgözte, így örömteli volt begyűjteni a pozitív visszajelzéseket. Ditta, nem tudunk neked és csapatodnak elég hálásak lenni, azért a lélegzetelállító látványért, amit aznap megalkottatok. Minden várakozásunkat felülmúltátok, és biztosan ajánlani fogunk, ha az ismerőseink körében bárkinek is esküvői dekoratőrre volna szüksége.🥰”

KÉRDÉSED VAN?

Keress minket bizalommal!