A MI MESÉNK

 
Minden 2000 ŐSZÉN egy kedd éjszakán kezdődött Gyöngyösön…(vagy talán akkor akár már 1981-ben, amikor kibújtam anya pocakjából?!Hiszen innentől tettem, vettem, szerveztem mindig mindent és mindenkit, aki arra csak megkért)

…Nah de visszakanyarodva: ezen az éjszakán egy főiskolai buliban egy szuper helyen, egy ízig vérig vendéglátós, szórakoztatóiparban élő hely tulajdonosa egy hosszabb beszélgetés után a buli hevében felkért minket a barátnőmmel, hogy segítsünk neki a főiskoláról SZERVEZNI a bulizókat és egyben legyünk a Háziasszonyok mindezeken az esteken!
És Innentől NEM VOLT MEGÁLLJ…

Rá 4 évre az Idegenforgalmi közgazdász diploma megszerzése után a szállodaiparban kezdtem DOLGOZNI, ÉRTÉKESÍTENI, mellette az imádatom tárgyait, a rendezvényeket, esküvőket szervezni.
Az első szakmai szállodás évek után dolgoztam étteremben és szállodában értékesítési és vezetői munkakörben. 2009-től egy belvárosi szórakozóhelyen és étteremben nyílt lehetőségem Kereskedelmi és marketing vezetőként tevékenykedni.

De EGY mindebben a színes szakmai világomban KÖZÖS volt: a RENDEZVÉNYEKET és az ESKÜVŐKET mindig minden munkaköröm mellett én szervezhettem, bonyolíthattam.
És egy, ami mindig fontos volt mindezekben számomra: a TŐKÉLETES ÖSSZHANG, a rendezvény kezdetétől a végéig… Szuper cégekkel, grafikusokkal, virágosokkal dolgoztunk, mi mint helyszín a közös célért: a rendezvény sikeréért, ha úgy alakult és nem volt anyagi keret vagy idő, akkor én próbáltam mindebben a szerepben HELYTÁLLNI.

Sokaktól TANULTAM, sokakkal együtt tanultunk, FEJLŐDTÜNK, TAPASZTALTUNK, sokaknak vagyok hálás a nagy belém fektetett BIZALMAKÉRT ebben a 15 évben, amikkel fantasztikus lehetőségeket kaptam tőlük, az ÉLETEM volt mindez éjjel és nappal!

DE 2014-ben megismertem a FÉRJEMET, akivel első perctől tudtuk, hogy CSALÁDOT szeretnénk, így 2015-ben kiszálltam a fenti életből, amihez kellett volna az az éjjel nappal továbbra is és tudtam ez már nem fog beleférni, hiszen közben a SAJÁT ESKÜVŐNKRE is elkezdtünk fókuszálni.
Az esküvőnkben fontos volt a szervezés mellett, hogy mindent mi tartsunk kézben, a DEKORT is szerettem volna… DE egy dolgot nem tudtam még hozzá: virágot kötni, így hát 2014-15 évben elvégeztem a VIRÁGKÖTŐ tanfolyamot, aminek ismeretében elkészítettük a saját és majd hirtelen még két màsik családi esküvő teljes körű esküvői és virágdekorációját…

Evvel a tanfolyammal és az ebben szerzett tudással, az ezt megelőző 15 év szakmai múlttal a fantasztikus szüleim és a férjem támogatásával egy ÁLOM valóra válhatott és 2015 év végére megszülethetett végre a DITTAVILÁGA, majd 2019-ben MÁRK és 2021-ben SIMON BABÁINK. Így lehettem ezek alatt az évek alatt két csúcsszuper kispasi és a DittaVilága ANYUKÁJA.

Innentől KÖVETKEZETT SOKSOK ÉV, sok tapasztalat, együtt TANULÁS másokkal, új kolleginák, új üzlettársak, rengeteg új szakmai kapcsolat, kiállítások, millió élmény, jó és rossz tapasztalat és soksok JEGYES PÁR hozzánk fűzött bizalma. Volt benne sok csalódás és volt sok remek ÉLMÉNY, RENGETEG MUNKA, DE a lényeg egy CÉL volt mindezekben: ÁLMOK megvalósulása és magvalósítása.

Mindezek ismeretében most itt állunk, fantasztikus ZSUZSI dekoros,- virágos és SZANDI grafikus KOLLEGINÁKKAL, a CSALÁDI HÁTTÉRREL, akik sokszor jelen vannak mellettünk és örömmel hívunk, hogy csak kukkantsatok be vagy akár lépjetek be mindezeket látva a VILÁGUNKBA, hogy Ti legyetek a következők, akikkel közösen MEGÁLMODHATJUK az ESKÜVŐI NAGY NAPJUK SZÍNTERÉT!

KÉRDÉSED VAN?

Keress minket bizalommal!